Ξενοδοχεία

Οι εκπρόσωποι και οι συγγραφείς θα πρέπει να κάνουν τις δικές τους κρατήσεις για το ταξίδι καθώς και για την διαμονή τους τις ημέρες του συνεδρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο ειδικές μειωμένες τιμές από τρία από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας. Οι ειδικές τιμές που προσφέρονται αναφέρονται σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Όλα τα προτεινόμενα ξενοδοχεία βρίσκονται στην περιοχή του κέντρου κοντά σε σταθμούς Μετρό προκειμένου οι σύνεδροι να έχουν εύκολη πρόσβαση στον χώρο του συνεδρίου καθώς και στα αξιοθέατα της πόλης. Οι σύνεδροι προτείνεται να κάνουν τις κρατήσεις τους το αργότερο μέχρι την 1η Ιουνίου 2012 προκειμένου να εξασφαλίσουν διαθέσιμα δωμάτια. Μετά το πέρας της ποιο πάνω ημερομηνίας η διαθεσιμότητα των δωματίων δεν είναι εγγυημένη.

Κρατήσεις για το ξενοδοχείο Athinais θα πρέπει να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο reserve@athinaishotel.gr αφού πρώτα έχει συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους η φόρμα κράτησης. Ο κωδικός για το συμπιεσμένο αρχείο θα πρέπει να ζητάτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστόχωρου του συνεδρίου  Αθήνα 2012.

Κρατήσεις για το ξενοδοχείο President θα πρέπει να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο reservations@president.gr αφού πρώτα έχει συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους η φόρμα κράτησης. Ο κωδικός για το συμπιεσμένο αρχείο θα πρέπει να ζητάτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστόχωρου του συνεδρίου  Αθήνα 2012.

Κρατήσεις για το ξενοδοχείο Golden Age θα πρέπει να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση reservations@hotelgoldenage.com.

 

Κρατήσεις για το ξενοδοχείο DINANI CARAVEL θα πρέπει να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση: info@divanicaravel.gr.

Οι Ειδικές τιμές και των τριών ξενοδοχείων θα δίδονται στους σύνεδρους μόνος εφόσον υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποστείλουν στο διεθνές συνέδριο Αθήνα 2012.

Οι ειδικές τιμές αναφέρονται ανά δωμάτιο και όχι ανά άτομο ενώ περιλαμβάνουν πρωινό και όλους τους σχετικούς φόρους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα ξενοδοχεία ή με την οργανωτική επιτροπή μέσω του ιστόχωρου του συνεδρίου.